Fler upptäcker ozonbehandlingens överlägsenhet

Allt fler inser vad man kan använda sin ozongenerator till. Det viktiga är dock att förstå att det finns en rad olika på marknaden. Vi på APP Pro rekommenderar Ozoneairs ozongenerator på grund av att den har oscillerande intervaller. Vi berättar här hur det funkar och vad du kan använda den till.

Det finns olika typer av ozonbehandlingar så innan man ger sig på en sådan bör man säkerställa att den ozongeneratorn man väljer inte förstör gummi och plast. Läs om oscillerande rening på http://ozongeneratorer.se, där kan du också studera mer om hur ozonbehandlingen funkar.

Röklukt, urin och mögelsporer

Det som har gjort att många insett hur bra ozonbehandlingen är är förmodligen det breda användningsområdet. Har du väl investerat i en ozongenerator kan du behandla dålig unken lukt i din bil, eller mögel på din vind – det är med andra ord inte bara någon flaska med frätande medel som bara är anpassad till ett visst problem. Den kan istället ta itu med alla de besvär som dålig lukt är orsaken till. Att den dessutom kommer åt de mögelsporer som orsakar mögel gör att den även funkar som mögelsanerare. Den är helt enkelt unik i sitt slag.

Fördelar med ozonbehandling: 

  • Når roten till lukten
  • Skonsam rengöring
  • Snabbare
  • Miljövänlig

Tyvärr har ozonbehandlingen fått dåligt rykte eftersom många oseriösa återförsäljare erbjuder en generatorer som inte har en lika skonsam rengöringsfunktion som den från Ozoneair.

Dåliga lukten kan bli orsak till vräkning

Man kan orsaka dålig lukt i sin omgivning utan att veta om det. Här senast kunde vi läsa i Hem & Hyra att en 70-årig kvinna blev vräkt från sin lägenhet eftersom hon spred röklukt när hon rökte intill trapphusingången. Även Expressen och Metro har skrivit om händelsen som fick stor uppståndelse.

Efter att en rökare flyttar ur en lägenheten är risken mycket stor att lukten sitter kvar. En behandling måste göras på ett sätt som tränger in i allt från väggar, textiler, mattor och golv. Skulle du försöka få bort röklukten manuellt med något rengöringsmedel har du ett svårt jobb framför dig, eftersom det inte alltid är helt rätt att hitta ”roten” till lukten.