Inredningsdetaljer och hållbarhet

Vad är de viktigaste inredningsdetaljerna när det kommer till inredning just nu? Och går det att hitta specifika detaljer när det kommer till allt från brytare till uttag och blandare? Såklart det går!

 

När man renoverar hemma gäller det verkligen att ha rätt verktyg, men även rätt detaljer. Det kan vara allt från snygga och säkra brytare från https://www.elkatalogen.se/elinstallation/brytare-uttag/schneider-exxact.html/ till rätt färg på blandaren i badrummet och coola armaturer till belysningen. Inredningsdetaljer är med andra ord viktigare än vad man kan tro – dessutom är det väldigt roligt att kolla på detaljer, både som gäst och för den som inreder sitt hem. Det är nämligen där som helheten uttrycks liksom den personliga stilen.

 

Från ljust till mörkt i inredningen

 

I en artikel i Sydsvenskan går det att läsa om hur årets inredningsdetaljer är en mörk historia, i det avseendet att det är murrigare färgmässigt än vad det varit på många år. Det har länge varit väldigt skirt, ljust och fräscht med lantliga inslag i våra hem, detta har dock börjat ändrats på senare tid. Nu har det skapats en mottrend och vi vågar oss på det mörkare, det mossgröna, purpurlila och det djupt mörkblåa. Med oljemålningar och metaller är det svårt att ta sig fel, men när du inreder är det viktigt att tänka på att inte bara följa aktuella trender utan skapa ett hem där du kan leva länge utan att tröttna på skrikiga detaljer.

 

För att inreda hållbart är tipset att läsa på lite om material i möbler och annat du använder i inredningen. I en artikel i Göteborgs-Posten går det att läsa mer om detta.

 

Omge dig med saker som du verkligen tycker om. Spara till det du önskar dig i stället för att kompromissa 
– det blir mer hållbart i längden – Elle Decoration